Mit tegyek ellenük, hogy végleg eltűnjenek?
Figyelt kérdés
Már 10 éves korom óta küzdök a pattanásokkal,de eddig nem használt hosszú távon vagy egyáltalán semmi.Használtam kénes, teafaolajos szappant,de attól még több pattanásom jött elő, aztán zineryt rázókeveréket,amitől 1 évig eltűntek,valószínűleg, azért,mert ekkor nagyon alacsony volt a BMI indexem. Aztán ismét vissza jöttek,ekkor elkezdtem használni Skinorent és dalacin oldatot meg egy krémet,amitől még a szemöldököm is kiszőkült.Ez kb tartott 2 hónapig,míg nem javulást vettem észre,de eközben elkezdtem szedni a Diane35 tablettát,amit aknés bőrre szoktak felírni,mellesleg fogamzásgátló. A krémek után elkezdtem szalicil savat használni,mert apának egy ismerőse ajánlotta. Én meg szorgosan kenegettem az arcomat vele kb 1 évig és szépen letisztult csak 1-2 patim volt menzesz idején. Aztán megint visszajöttek,de nem értem mitől,sokan mondják,h hetytelen táplálkozás stb..De már nem tudom hány éve nem már eszem fehér kenyeret,csokit sem nagyon szoktam enni,se chipset,se túl fűszeres ételeket. Zöld teát is szoktam inni min 2x egy héten, friss gyümölcs turmixokat,2-3 liter vizet iszok meg naponta.Rendszeresen sportolok, a heti 5 tesi mellett szoktam futni,táncolni. Teljesen reménytelen vagyok. Most az egész homlokomon szigetszerű kisebb-nagyobb patik,valamint az államon van még egy jó pár darab.Most jelenleg egy patikában kapható lemosót és dalacin rázókeveréket használok,de már úgye korábban is használtam dalacint és félek,hogy megint csak időleges megoldás lenne.Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!2014. jan. 24. 20:57
1/1 anonim válasza:
Nekem az embrimicin (nem tudom hogy kell írni) és a kamillás arclemosó vállt be. Először mindig lekönm az arcom kamillás arclemosóval és utánna embrimicinnel bekenem a pattikat és kb 1 nap alatt lemennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!