Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miből áll a hajápolási rutinot...

Miből áll a hajápolási rutinotok? A hajápolással kapcsolatban szeretnék feltenni néhány kérdést. (Hajápolási routine, ricinus olaj, balzsam stb. )

Figyelt kérdés

Göndör, hosszú, a tetején zsíros az alján száraz hajam van.

Miből áll a hajápolási rutinotok?

Melyik balzsamok váltak be nektek (olyan amit nem kell kimosni, göndör hajam van)?

Milyen pakolásokat tesztek a hajatokra (mi ellen töredezés, kiszáradás stb és kb. mennyi kell egy alkalomra kupaknyi tenyérnyi stb. és milyen sűrűn tesztek a hajatokra)?

Milyen sűrűn mostok hajat?

Ricinus olaj milyen sűrűn kell használni, az egész hajra (nem zsírozza?) bevált nektek, és mennyit kell használni?

Javasoljátok hogy használjak két különböző sampont a hajamra?

Ehhez a rutinhoz mit szóltok?

Sampon (Egyelőre egy féle de egyszer majd veszek zsíros meg száraz hajra valót)

Balzsam 5-10 percig rajta hagyom aztán lemosom

Pakolás 10-30 perc zacskó vagy zuhanyzósapival+törölköző kimosom

Ne mosd ki balzsam

Wax vagy habot használjak szerintetek?

Pólót használok szárításra

Ezt a rutint tervezem majd most csak hajat mosok balzsam fésülködés és törölköző (amiről azt hallottam hogy nem jó) meg hajhab aztán szárítás.

Köszi előre is a válaszokat.

2014. jan. 22. 17:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha csak a hajamra kenem akkor is gyorsabban nő?
2014. febr. 27. 15:53
 12/13 anonim ***** válasza:

én is evek óta ingázok a natur, és professionális hajápolók kozott. És szerintem mind kettobol van ami jó a hajamnak, van ami nem. Pl a John Frieda nekem is bejott. A mindenféle novényi olajok viszont semmi hatással nem voltak a hajamra. A festék nagyon nem tett jót neki, ha lehet keruld.

Ami abszolút a kedvencem az a Lush mézes samponja. Lush hajvégapolót használok, és lush hajpakolást balzsamként.

Egy ideig vasaltam, és gondorítettem a hajam, és mindenféle hajspréket használtam. Ezektol, és a festéktol nagyon rossz állapotba kerult, a Lush termékei hozták helyre valamelyest.

2014. márc. 12. 13:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne használj ennyi mindenfélét. A nem kimosos balzsam, meg hajsprék feleslegesek. Ha tulzásba viszed oket az ellenkezojét éred el. A hajad tonkre megy. Én is igy vágtam tonkre a hajam. Túl sok kencét kapott. Most már csak sampont és kondícionálót,néha hajvégápolót használok, mert szárazak, torékenyek a hajvégeim.
2014. márc. 12. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!