Szeplők ellen mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy szeplőim vannak az arcomon és a kezemen. Először is fiú vagyok szóval ne ajánljatok sötétebb alapozót mert nem fogom felkenni. :D Szóval, valami tippek? Eléggé idegesítenek, tényleg meg akarok tőlük szabadulni, ha nem is tudok akkor is legalább egy kicsit eltüntetni őket.2014. jan. 21. 23:02
1/6 anonim válasza:
Hàt ez aranyos volt :D
Szerintem nem zavaró,ha egy fiùnak szeplői vannak. Sokaknak jól is áll :)
2/6 anonim válasza:
37 vagyok,vélhetően idősebb mint te... :D
Ne próbáld eltüntetni, nem fog menni. Kb 18 éves korodig hülyegyereknek fogsz tőle tűnni, bár volt barátnőm, akinek kifejezetten bejött.Persze nekem végem volt tőle, de nem tehettem semmit. Aztán! Én nem tudom, de mikor katona lettem, napi szinten kijártam, és ha nem is minden nap, de egy héten 3 más nő simán megvolt. Ők kivétel nélkül idősebbek voltak nálam, és kifejezetten ez jött be nekik: Na ettől a ponttól kezdtem el "használni" a szeplőket, a "de kis aranyos" fejemet arra, hogy csajozzak. Hülyén hangzik, de nagyon bejött. Szóval no para haver, jön még kutyára kamion! Csak használd!!!!!!!!
4/6 anonim válasza:
Fogadd el őket, a szeplő egyedi és aranyos. És nem fognak eltűnni.
5/6 anonim válasza:
Nem lehet sajnos semmivel,az első napfény előhozza őket.De én is vallom az előttem szólóak igazát,aranyos és fogadd el őket.Nekem is van sok,de mihelyst megjelennek mindenki dicséri.
6/6 anonim válasza:
De aranyos vagy ^^ szerintem nem baj ha egy fiú szeplős, sőt szerintem cuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!