Mit csináljak a hajammal?
Ki vagyok már borulva.
A hajam nagyon száraz, de közben gyorsan zsírosodik. ott tartok, hogy kétnaponta kell hajat mosnom. Ma volt a második nap, és most láttam, hogy a töveinél már zsíros.
Ráadásul ha magától hagyom megszáradni, nagyon göndör, és lelapul a fejemre. Ha pedig hajszárítózom, akkor hatalmas, és az egyenes és hullámos között van.
HAsználok rá balzsamot, de nem hat. Több sampont próbáltam, az sem. Megkérdeztem a fodrászt, mit használjak rá, és azt mondta, nem tudja, kérdezzem meg a fodrászkellékesnél.
Ha hagyom, hogy megszáradjon magától, akkor kapom az olyan megjegyzéseket, hogy olyan a hajam, mint az ázott kutya.(persze cviccnek szánták). Amikor meg hajszárítózom, már többször beszóltak, hogy milyen száraz, szénakazal...
Múltkor már ott tartottam, hogy a hajam miatt nem mertem ránézni az emberekre, mert olyan bűnrondának éreztem magam....
MI a megoldás erre???
Diffúzoros hajszárítóval szárítod? Attól szép szokott lenni, nem szénakazal.
Fodrász vagyok és nagyon szégyenlem magam a fodrászod helyében, amiért nem tudott tanácsokat adni...
Vannak göndör hajra való krémek, amiket a vizes hajra kell rátenni, és segítenek abban, hogy szárítás után is megmaradjanak a fürtök, na meg ápolják is a hajat. Pl. ezek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!