Hogyan tüntethetők el az arcról a gyulladt pattanások NYOMAI?
Figyelt kérdés
Hónapokig tele volt az arcom nagy gyulladt pattanásokkal, amiket Differin és Skinoren krémekkel kezeltem. A gyulladások eltűntek, de a nyomok nem. Mit használhatnék rá? Sajnos ugyanúgy néz ki messzebbről mint eddig, csak közelebbről látszik, hogy nincs begyulladva és ezek csak nyomok.2014. jan. 18. 19:03
1/5 anonim válasza:
Nyugtató krémeket használj,idővel elmúlik,de abőr mélyebb rétegében volt a gyulladás ezért lassabban gyógyul.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ilyenkor már ne használjam a Differint és a Skinorent, vagy kell még? Elmúlik teljesen? Bocsi az esetleg hülye kérdésekért, csak aggódom nagyon, 27 éves vagyok, ennyi idősen már nem kellene, hogy ilyesmi kijöjjön :/
2014. jan. 19. 15:03
3/5 anonim válasza:
Szia, nekem is a Skinoren segített a nagy gyulladt pattanásokon, viszont, ha figyelmesen elolvasod a betegtájékoztatót, le van benne írva, hogy eltünteti a foltokat, egyszóval "fehérít". Nekem nagy lilás, piros foltok maradtak az arcomon és szépen levitte őket. Nem egyik napról a másikra de segít benne. :)
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. :)
Itt írja: A Skinoren krém a közönséges akne (pattanás, mitesszer) gyulladásos és nem gyulladásos formáinak, illetve az ún. melazma (a bőr sötét elszíneződése) kezelésére szolgál.
Remélem megoldódik a problémád!
21L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget Mindenkinek! Akkor tovább használom a Skinorent (is) :)
2014. jan. 19. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!