Hol tudnám a legjobb áron eladni a hajamat?
Figyelt kérdés
Kb. 1 méteres, természetes, egyenes, festetlen barna hajam van. Szeretnék tőle megválni, mert sok vele a gond és ha már levágatom, akkor kb. vállig érőre szeretném, így eltudom adni, ha van rá igény. Kérdésem, hogy hol tudnám a legjobb áron eladni? Hallottam ilyet, hogy valahol 80-90 ezreket is adnak érte. Mit tudtok erről?
Előre is köszi!
2014. jan. 17. 16:48
1/1 anonim válasza:
Hát ez nem olyan egyszerű. Nekem köldökig érő természetes vörös hajam volt, le akartam vágatni vállig és eladni. A színe miatt nagyon sokat ért volna. Utánajártunk, és azt mondták, ez úgy működik, hogy levágják, amennyit akarnak, és a többiből lehet frizurát csinálni, és ahogy ők vágják, maradna egy fül alá érő hajam. Hát kösz nem, inkább lemondtam a pénzről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!