Más is észrevette, hogy a Bánfi termékektől érdes/durva lett pár hajszál?
Nem tudom biztosan, hogy ettől van e, de talán amióta használom, azóta kezdtek jelentkezni ilyen drótszerű hajszálak, és egyre több.
Persze lehet, hogy hülyeség, csak próbálok rájönni mitől lehet, hogy megszüntessem a kiváltó okot...
Minden tanácsot szívesen veszek, köszönöm!
Amúgy ricinus olajat én is használtam! Attól is durva lett a hajam, de nem csak 1-2 szál, hanem úgy az egész.
Akkor a legjobb lesz, ha váltok :)
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Én csináltam tavaly Bánfi kúrát, először csak a hajszeszt használtam. A hajszesz alapvetően bevált, megállt a hajhullásom, és gyorsabban is nőtt a hajam. A bánfi termékek azonban szárazzá, sprőddé teszik a hajat, ezt érezheted. A hajszesz kiszerelése szerintem nem ideális, én átöntöttem egy fújós flakonba, így hajmosás után nagyon könnyen fel tudtam vinni a fejbőrömre a hajszeszt. Ezzel a módszerrel nemcsak hajszeszt spóroltam, de könnyebben, egyenletesebben tudtam eloszlatni a hajszeszt, és nem is jutott az egész hajamra, csak a fejbőrömre. Így nem is volt tőle olyan száraz.
Annyi a titok, hogy a törölközőszáraz hajat elcsatolom és alulról felfelé haladva befújom a fejbőrömet a hajszesszel, majd belemaszírozom. Ezzel a módszerrel nem volt olyan sprőd a hajam utána. + Használtam balzsamot is a hajhosszra, ami pedig ápolja a hajat, így összességében nem volt durva, sprőd a hajam.
A sampon nem vált be, nagyon összekócolta a hajam, és a kifésülés során jópár hajszál ismét kihullott.
3. válaszoló: köszi a fújós tippet :-)
4. válaszoló: nekem is pontosan így van! de először volt 3-4, majd 7-8, majd több :-S valami oka csak van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!