Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem tudok dönteni, mit tegyek?

Nonika00 kérdése:

Nem tudok dönteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olvastam azt hogy a haj növekedésére jó a "ricinusolaj". Meg hogy haj hullás ellen, és erősödésére jó a "Bánfi hajszesz"

Ez igaz??!

Vagy egyik sem igaz sőt még rontsák a helyzetet mert valahol ezt is olvastam?? :O S.O.S!!!!!!!

2014. jan. 13. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a ricinustól nem nőtt, csak hullott.
2014. jan. 13. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:

A ricinus jó, de csak minden 3 mosásnál használtam, előtte 2-3 órára kentem a hajamra. A végén meg csalánlevéllel öblítettem.

A Bánfival próbálkoztam én is, nagyon nem ajánlom. :( Büdös, macerás, nekem annyira hullott, hogy jobban attól nem tudott volna, de nem is segített.

Én mindenképpen a ricinust ajánlom.

Nagyon sokat olvastam én is, hogy mi lehetne jó. De igyál multivitamint is, hiszen valami oka van, ha sokáig nem múlik el, akkor megkérdezhetsz egy orvost is. De anno pár éve nekem is télen volt ez a problémám, talán lehet hozzá köze.

2014. jan. 14. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:
a ricinus olajat ajánlom én is, nekem nagyon bevált. ár 1 hónap alatt észrevettem a hatását,egyrészt mert előtte festettem a hajam,és kétszer annyi lenövés volt egy hónap után,mint amennyi szokott, másrészt egy csomó babahajam is nőtt látható helyen.
2014. jan. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!