2/6 anonim válasza:
igen, egy az hogy sokkal jobban fog zsírosodni, a másik hogy nagyon nem tesz jót a hajnak a sok sampon meg ilyenek, úgyhogy egy idő után sokkal rosszabb állapotban lesz, és hullhat is, nekem is azt csinálta, pedig én kb 2-3 naponta mostam.
3/6 anonim válasza:
nem káros , én is mindennap mosom , csak sok hajbalzsam kell :D
4/6 anonim válasza:
Nem káros, én kb. 10 éve mindennap mosom, és semmi baja.
5/6 anonim válasza:
szerintem nem az, én kb.3 éve minden nap mosom, nem hullik, nincs eltöredezve, gyönyörű fényes és puha :) én kímélő (nem tisztító) sampont használok, volt, hogy babáknak való terméket vettem, de az sem jobb, mint a többi (most TheBodyShop banános samponját használom, tökéletes). mindig balzsamozok bőven, a hajam egész hosszán, mivel nem baj, ha másnapra bezsírosítja. plusz heti többször hajpakolást is használok :) amúgy inkább kényelmetlen néhány helyzetben, pl. gimis osztálykiránduláson, vagy idegen helyen, macera korábban kelni, hogy legyen idő mosni (+télen szárítani). :))
6/6 anonim válasza:
Miért kell minden nap mosnod? Szerintem semmiképp sem tesz jót neki, vagy ha muszáj akkor inkább valami kevésbé tisztító hatásút használj és vízzel hígítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!