Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti mindennap használto...

Lányok! Ti mindennap használtok hajvégápolót?

Figyelt kérdés
Avonosat használok, most a zöld kupakost. Heti 1x szoktam használni, hajmosás után. Göndör a hajam, a külső része nagyon száraz. Szerintetek érdemes mindennap használnom?
2014. jan. 6. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Én sem használok mindennap, mert egészséges a hajam Megelőzésre meg szerint elég hajmosás után :) Ha száraz a hajad akkor érdemes szerintem mindennap. Bár ha nagyon száraz akkor inkább olló, ez inkább megelőzésre való.
2014. jan. 6. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap használok hajvégápolót, mert nagyon vékony szálú a hajam. Nélküle elvékonyodna, töredezne.
2014. jan. 6. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem használok minden nap, hetente se, csak ha néhanapján eszembe jut.

Egészséges, nem töredezett.

2014. jan. 6. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Minden hajmosás után használok. Heti 3-4x.
2014. jan. 6. 16:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. jan. 6. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy milyen kedves, hogy valaki lepontoz minket, akiknek nem szükséges mindennap használniuk...

Az a gomb azt jelenti, hogy hasznos-e vagy sem a válasz, nem az hogy tetszik-e... márpedig hasznos azért még lehet, mert nem egyezik a te véleményeddel! Gratulálok ehhez a csodás értelmi képességhez :)

2014. jan. 6. 19:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Én zöld kezet adtam mindenkinek, mert hasznosak voltak számomra a válaszok (ha nekem szántad amit írtál).
2014. jan. 6. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem neked szántam kérdező :) Gondoltam, hogy neked hasznosak, akármit is mondjanak a válaszok :)
2014. jan. 6. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
6. egyet értek veled.. Kapja be a nyomorék, aki lepontoz! ;)
2014. jan. 7. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok és bár én azt írtam, hogy minden nap használok hajvégápolót, nem én pontoztalak le benneteket. Nem tudom miért jó lepontozni a másikat, de valaki ezt élvezi és kérdésről kérdésre járva ezt csinálja :/
2014. jan. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!