Mit tudnék kezdeni pattanásokkal?
Olvasgasd ezt az oldalt, nekem sokat segített.
Első körben átnézed a krémeidet, mert bizony a pattanás elleni termékekbe is raknak pattanást okozó összetevőt!!
Aztán keresd meg a megfelelő lemosót, arckrémet. Nekem a Bioderma Sensibio Light arckrém nagyon bejött, nincs benne se alkohol, ami szárít, se parfüm, ami irritál, és pattanást sem okozott, sőt tűnnek el azóta. Használj micellás vizet, a legolcsóbb a Garnier, szerintem az is jó, de én megvettem a rózsaszín Biodermát, ha nem sminkelsz, elég ez is, vagy egy kímélő arclemosó gél előtte. Nekem kb. 2 hónap alatt olyan szép lett a bőröm, hogy anyám, aki ritkán lát, megjegyezte, hogy hihetetlen sokat javult a fejem, pusztán attól, hogy a megfelelő krémet+arclemosót használom.
Sem a fogamzásgátló, sem a bőrgyógyász által ajánlott Eucerin termékcsalád nem jött be (kivéve a korrektoruk, az jó).
Menj fel a kremmania oldalra, ott meg tudod nézni a krémed összetevőit, ha rákeresel, és elolvashatod, hogy okoz-e pattanást a kozmetikumod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!