Mit tudnék kezdeni pattanásokkal?
Ha lány vagy, a fogamzásgátló segíthet, de csak addig, amíg szeded (mondjuk nekem az abbahagyása után egy kicsit visszajött, de korántsem annyi, mint előtte volt). Ezzel mondjuk óvatosan, csak akkor szedd, ha nagy a gond.
Másrészt lehet kényszerbetegség is, figyeld meg, nem-e csinálod, nálam pl ez okozza a legtöbb mitesszert, pattanást. Ez a bőröd állandó piszkálása, nyomkodása, vakargatása.
Ha meg nem jönnek be a krémek, hát ne használd őket, lehet a bőrödnek az a baja, hogy mindenfélét rákensz. Nem jó ez a sokféle kencefice, elég egy szappan rá meg egy hidratáló krém, de csak ha száraz a bőröd, a zsíros és a normál bőrre jobb semmit sem kenni. Csináltasd meg az AHA savas hámlasztást, 6-10 kezelés, aztán próbáld ki ezt, hogy nem kened mindenfélével, 1-2 hónap alatt javulhat a bőröd.
Most csak egy szappant használok már vagy 2 hete, semmilyen krémmel, mert zsíros a bőröm. A fogamzásgátlót anyám nem engedi, pedig 17 vagyok.. Lehet tényleg többet kéne inni, elég keveset iszok.
Köszönöm a válaszaitokat !
Nekem az évek száma segített :) Én 9 éves korom óta pattanásos voltam(gyulladtak és mitesszerek is voltak bőven)megjártam számos bőrgyógyászt és kozmetikust,mindent magamra kentem,diétáztam és semmi...és kb. 1 éve magától elkezdett tisztulni az arcom pedig most zabálok én minden egészségtelent és egyre szebb lesz.amióta nem stresszelek azon,hogy miért nem múlnak el azóta minden egyre jobb :)
21L
Ha 20 évesen kezdenek el eltűnni, addig még van 3 ronda évem :D
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!