Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinaljak ha nagyon...

Mit csinaljak ha nagyon pattanasosodik az arcborom?

Figyelt kérdés
Eddig nem voltak pattanasaim legalabbis nagyon ritkan es most egyre gyakrabban egyszerre tobb is kijon de nem tudom mitol lehet. Nem hasznal semmifele krem es nem sokara fotozasra kell menjek a diplomakepemre. Mi hasznalna ra ami hamar es hatekonyan eltunteti a pattanasokat.Esetleg valaki tudna valami jol bevalt hazi modszert?(pokolast vagy valami zoldseg v. gyumolcs ami jot tenne neki.Koszonom
2009. dec. 1. 14:35
 1/4 anonim válasza:
Ne egyél szénhidrátot, csokoládét meg ilyesmi.
2009. dec. 1. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem pl azért jött ki egy csomó pati az arcomon, mert kb 4-5 hónapig csapvizet ittam (nálunk jó minőségű a csapvíz,egyátalán nem klóros). Mióta visszaálltam az ásványvízre, halványodni kezdtek (pedig még csak 5 napja történt ez...).Nem is gondoltam volna, hogy ezzel is összefügg a pattanásosodás... bár ha belegondolok milyen cuccok lehetnek manapság a csapvízben...
2009. dec. 1. 21:30
 3/4 anonim válasza:
Forralj fel kevés vizet 1 lábasban,aztán hajolj fölé úgy h a fejedre teszel egy törölközőt h a gőz ne távozzon el.kb 10 percig így gőzöldd ki az arcbőröd,utána nagyon óvatosan nyomkodd ki a patikat.ÓVATOSAN nehogy heges maradjon!!! és utána pedig 15-20 percre tegyél fel a bőrödhöz passzoló arcpakolást (garnier nagyon jó) hagyd megszáradni,öblítsd le,tonikkal kendd be az arcod és utána pedig hidratáló krémmel!Nekem bevált az arcomon meg a hátamon is! Remélem bejön,hajrá!
2010. febr. 17. 11:20
 4/4 anonim válasza:
a kamilla nagyon jó gyulladáscsökkentő!!!
2010. febr. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!