1/4 anonim válasza:
aha, én használom, DM-be veszem, spré-s, tök jó :)
2/4 anonim válasza:
Én is használok, Syoss, DM-es, egy napra tökéletes ha reggel nagyon zsíros a hajam, de este már mosom is, max másnap ha akkor nem megyek sehova.
3/4 anonim válasza:
nagyon durván jó cucc, ha nincs időd hajat mosni, tök zsíros hajból is fél/1 napra mosott kinézetűt varázsol 5 perc alatt. a tapintása nem lesz túl jó a hajnak. nekem egy bajom van vele, hogy drága és nagyon gyorsan fogy, 1 flakon 3, max 4 használat...
4/4 anonim válasza:
szerintem is nagyon jó, még a hajad tartása is tök jó lesz. nekem ilyen volt, hogy a kád fölé hajolva dörzsöltem be, felegyenesedtem a tükör előtt és whoooaa! :DD szóval nekem bejött, pedig sötét hajam van, és azon se nagyon látszik, hacsak valaki nem kezdi el a fejtetődet bogarászni :D láttam, hogy sokan írták, hogy sötét hajra nem jó - dehogynem. drága spraykre is felesleges költeni, én a dm-ben vettem egy hintőporszerű, 600FT-os Stellát és remekül működik. Monjuk rendszeres használatra nem ajánlanám, pontosabban a rendes hajmosást nem helyettesíteném vele. Én alapból egy héten egyszer mosok hajat, akkor szoktam használni, ha ki kell bírnia mg egy-két napot, vagy a vasárnap esti otthon punnyadás helyett mégis randim lesz és gyorsan kell kezdenem vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!