Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van jó Barnító krém?

Van jó Barnító krém?

Figyelt kérdés

Szolizni nem szeretnék. Napozás sem előnyös mert sok az anyajegyem plusz ha sokat napozok még több jön ki rajtam. Szeretném ha nyáron lenne egy kis színem és most is télen. Elég fehér bőröm van, tudtok ajánlani valami jó barnító krémet? Egyáltalán van jó barnító krém? :) Amitől nem leszek se sárga se foltos se büdös. :) 1x használtam de kifejezetten kellemetlen szaga volt de azt amúgy se én vettem. Hogy kell pontosan használni? Milyen gyakran? Mennyi idő alatt kopik le? Hol lehet kapni? stb. Mindent infót szeretnék tudni.

Köszönöm a segítséget előre is.

2014. jan. 11. 20:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem lesz tőle foltos a ruhám? és fürdésnél nem kopik le? Főleg ha borotválom akár a lábam.
2014. jan. 11. 20:52
 2/3 anonim válasza:
én a dove barnítós testáolóját ajánlom, tényleg nagyon jó:)
2014. jan. 15. 23:14
 3/3 anonim válasza:
És fehérítőkrémet ki tud?
2014. jún. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!