Mennyi ideig kell használni a reconstria krémet, h el tűnjenek a csíkok? A barnító krém befogja azt a felületet, ahol striás a bőr? Vagy szoli krém mielőtt szolizok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 17:00
1/5 anonim válasza:
3 hónapig, mert elvileg addig tart ki egy tubus. De nem biztos, hogy maradéktalanul eltűnnek a csíkok, valószínűleg csak nagyon el fognak halványodni. ha szolizol, csak még jobban fwelhívod a figyelmet a striákra, mert azt nem fogja be sem a szoli, sem a barnító, sem semmilyen szoli krém.
2/5 anonim válasza:
Én is ebben a cipöben járok.Nekem a terhességem alatt nagyon durván szétrepedt a bör a fenekemen és a combomon és mivel picike mellem volt az is eléggé csíkos...én azt hallottam h a reconstria akkor a leghatásosabb ha a csíkok még nem fehérek de amugy nem eltünteti csak elhalványítja és nem lesz fehér ha nem testszínü...de "fényleni" fog egy picit.A szolizás engem is érdekel h ront e vagy javít a helyzeten...:/
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták h a nap is befogja, meg a szolikrém is, mert ugye az is bőr,és azt is fogja a barnító.Nekem a mellemen voltak, növési csikok, nem tüntek el, de alig látszódnak, és nyáron le is barnul.
2013. febr. 28. 14:32
4/5 anonim válasza:
Szerencsés vagy, nekem a bőrömmel nem barnulnak a csíkok.
5/5 A kérdező kommentje:
Próbáld meg bekenni testbarnítóval. Muszáj h barnuljon az is ugyanolyan bőr. Épp ma mondták h a nap is be kell h fogja, de nekem a mellemen mindég lebarnul.
2013. febr. 28. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!