Ha hennán átmegyek indigóval, fekete lesz, vagy csak sötét barna? Mennyire lesz vöröses?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 12:05
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem kezdetben csak barnás-vöröses lett, aztán minél többször indigóztam, annál sötétebb (bár én mindig egyszerre kentem fel a hennát az indigóval.) Viszont amit jó tudni: az indigó kopik, és minél sűrűbben mosol hajat, annál gyorsabban lesz vöröses. Nekem szőke a hajam, igy az indigotol sok helyen zöldes árnyalata lett.
2/5 anonim válasza:
Kedves 1! El tudnád mondani miért kell henna az indigóhoz? Hennás fórumokon olvasom,hogy először henna,majd indigó,máshol olvastam ezt is,amit Te írsz,hogy rögtön összekeverik,de miért nem elég egymagában? Itt például a tincses képen van 100%indigós is: [link] Nem igazán szeretnék vöröses árnyalatot,ez az egy tart vissza egyébként a hennától,mert amúgy meg a jótékony hatására nagyon kíváncsi vagyok. Köszi minden infót!
3/5 anonim válasza:
Az indigó kék, tehát nem festheted csak azzal a hajadat, mert kékes vagy zöldes árnyalatú lesz. Hogy ezt megakadályozzák, keverik hozzá a (vörös) hennát. A vörös semlegesíti a kéket, és barna/barnás-vörös vagy fekete lesz, mennyiségtől függően. Kétféle módszert használnak. Vagy először festik hennával, aztán indigóval, vagy pedig összekeverik a kettőt, és azt kenik a hajra. Nagyon vigyázz az indigó használatával, mert már egy kevés is elég, hogy túl sötét legyen a hajad. Először próbatincsen próbáld.
4/5 anonim válasza:
De nem értem. Ha nem akarsz egyáltalán vörös hajszínt, akkor miért nem veszel készen kikevert hennát, amiben más növényi anyagok is vannak, és kevésbé vörös? Akkor biztosabb lenne az eredmény.
5/5 anonim válasza:
De örülök,hogy ilyen hamar válaszoltál! Már kérdeztem egy hennás fórumon is ezt-azt.S közben megtaláltam ugyanazt a képet máshol amit az előbb küldtem: [link]
Nekem nincs olyan,hogy "túl sötét".Fekete,sőt kékesfekete is jöhet,de még hogy!:) Eleve a vegyi festékkel kezelt eddigi hajrészem is feketének mondható. Henna Colorról vagy a Khadiről mi a véleményed? Vagy így a hajam színének tudatában a henna-indigóról? Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!