Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Shea vajat magában arckrémnek...

Shea vajat magában arckrémnek használni jó?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, de én benedvesíteném előtte egy kicsit a bőröm és úgy használnám.
2014. jan. 7. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Kicsit büdös és nagyon sűrű, elég nehéz elkenni és zsíros is. De még az én hiperérzékeny arcbőröm is bírja.
2014. jan. 7. 00:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ninc ssok szaga...nem érzem, elkenni tényleg nehéz, nem az a krém állag, és az istennek nem szívódik be, szóval inkáb bolyan arcmaszk hogy monjuk eg yidő után azért kis papírral le kell itatni a bőrről...úgy 1-2 óra után
2014. jan. 7. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen jó. Nagyon keveset kell belőle kenni! Olvaszd meg kicsit az ujjaddal, egyszóval rakd rá, és simogasd, és ha kezd olajos lenni, kend az arcodra úgy, hogy próbáld minél vékonyabb rétegben eloszatni. Nekem így vált be, plusz én éjszakai krémnek használom a vegyes, enyhén pattanásos bőrömre, mert tényleg lassan szívódik be, és még zsírosabbnak látszana az arcom tőle. Viszont imádom, mert vaj létére nem zsírosít, sőt van akit szárít, büdösnek sem találom, és szebb lett tőle a bőröm.
2014. jan. 7. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Bőrtípus függvénye,nem minden bőrtípusnak jó.Azért elég zsíros.
2014. jan. 7. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!