Le szeretném vágatni a hajamat. Tippek?
Figyelt kérdés
Jó, tudom, minden embernek más áll jól...stb. De már unom a váll alatt lógó, unalmas, egyhangú barna hajamat. Nem találok az interneten nekem valót/hozzám illőt. Érdemes lenne esetleg megkérdeznem a fodrászomat hogy ő esetleg milyen frizurát ajánlana?
Ja, és kérlek ha tudtok esetleg klassz frizurát tiniknek (12,5 vagyok) akkor írjátok le hogy milyen tippeket tudtok ajánlani, de az még jobb ha tudtok linkelni is képet! Nagyon megköszönném a válaszaitokat, fontos lenne!:)
2014. jan. 6. 19:50
1/4 anonim válasza:
Ha lány vagy szerintem semmiképp ne!
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok! De valami fazonos lenne :) Tippek? Ha tudtok akkor légyszi linket is küldjetek! :)
2014. jan. 6. 19:57
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Kösziii ! ♥ Végül tépettre,egy oldalfrufruval vágattattam le a hajamat. :DD
2014. jan. 7. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!