Gondolkodik valaki jelentős, drasztikus hajvágáson? (lány, nő)
Figyelt kérdés
Ha igen mekkoráról mekkorára?2014. jan. 5. 16:20
1/6 anonim válasza:
Már megint te vagy az a perverz pasi aki itt nyomul és le akarja vágni a nők haját? Ha igen akkor beteg vagy....
Egyébként igen, én gondolkodok hajvágáson, fodrásznál természetesen
2/6 anonim válasza:
Nekem derékig érő volt és vállig érőre vágattam le. Azóta pedig volt már ilyen is: [link] tehát nagyon rövid :)
3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon sokáig hát középig érő volt a hajam. Egy éve levágattam vállig érőre. Most pedig le szeretném vágatni jó rövidre. A párom nem nagyon örült neki először, de végül is beleegyezett. Ha jól fog állni, akkor szerintem maradok rövid hajú. :)
4/6 anonim válasza:
Néha eszembe jut, hogy jó lenne... csak elrettent egy régebbi frizurám. Jó, a fodrász annyira nem értett hozzá sztem, de nagyon nem lett csinos.
Ha levágatnám, akkor vmi kleopátra-szerűbb fazonban gondolkodnék vagy jó tépett bubiban (ami még tetszik, az a vagányabb, nem tanárnénis rövidebb göndör hajak, de az az én egyenes hajammal tuti nagyon macerás). Most picivel mell fölé érő lépcsősre vágott hajam van.
5/6 gungasam válasza:
Te vagy az a perverz pasi aki a hajnövesztő csodaszer kereskedők legfőbb közellensége vagy???( mellékesen én is levágatom, majd augusztusban 30cm-ről 5-6cm-re)
6/6 Brigi198 válasza:
nyáron vágattam le a derékig érő hajamat a felére....meg is bántam mert eldobtam magamtól a hosszu haj szépségeit.többször is gondold át h biztos a hosszával akarsz változtatni a hajadon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!