Hány évesen vettétek rá magatokat az epilátor használatára? Mennyire fájt az első alkalommal?
én tavasszal próbáltam ki,osztálykirándulás előtt mondván,hogy annyira nem fájhat és azzal legalább holnap egész nap sima lesz a lábam a fiúk előtt...fajt,de kibírtam.Azt olvastam legjobb utána hintőport tenni rá,hát tettem rá.Reggelre(ez előtte való nap délután volt) tele lett a lábam kis piros pöttyökkel aminek a közepe fehér volt és úgy kijött,mintha pattanás lett volna:( Elég ronda volt...
Nem tudom mit rontottam el,de azóta nem mertem használni!:(
Valami tipp,hogy legközelebb ne legyen ilyen?
14,5/L
én 14 éves koromtól gyantáztattam kb 17ig, azóta epilátort használok, de nekem a gyanta se fájt soha, meg az epilátor se fáj, szóval lehet nem vagyok mérvadó...
18/l
én 13 évesen, és nem igazán fájt. (ELŐSZÖR) Ezt követő alkalmakkor rendesen megszenvedtem, de mára már nem igazán érzem :) Nem rakok rá semmit, szerencsére sose pattogok ki :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!