Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány évesen vettétek rá...

Hány évesen vettétek rá magatokat az epilátor használatára? Mennyire fájt az első alkalommal?

Figyelt kérdés
14/L
2009. nov. 29. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én tavasszal próbáltam ki,osztálykirándulás előtt mondván,hogy annyira nem fájhat és azzal legalább holnap egész nap sima lesz a lábam a fiúk előtt...fajt,de kibírtam.Azt olvastam legjobb utána hintőport tenni rá,hát tettem rá.Reggelre(ez előtte való nap délután volt) tele lett a lábam kis piros pöttyökkel aminek a közepe fehér volt és úgy kijött,mintha pattanás lett volna:( Elég ronda volt...

Nem tudom mit rontottam el,de azóta nem mertem használni!:(

Valami tipp,hogy legközelebb ne legyen ilyen?

14,5/L

2009. nov. 29. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

én 14 éves koromtól gyantáztattam kb 17ig, azóta epilátort használok, de nekem a gyanta se fájt soha, meg az epilátor se fáj, szóval lehet nem vagyok mérvadó...

18/l

2009. nov. 29. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:

én 13 évesen, és nem igazán fájt. (ELŐSZÖR) Ezt követő alkalmakkor rendesen megszenvedtem, de mára már nem igazán érzem :) Nem rakok rá semmit, szerencsére sose pattogok ki :D

14/L

2010. márc. 5. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
18 éves voltam. Az első epilálás nagyon-nagyon fájt, de harmadik után már alig éreztem. Előazör mindig fáj, de könnyne meg lehet szokni és utána már nem fog :)
2011. jún. 14. 02:30
 15/15 anonim ***** válasza:
18 éves voltam. Az első epilálás nagyon-nagyon fájt, de harmadik után már alig éreztem. Először mindig fáj, de könnyen meg lehet szokni és utána már nem fog :)
2011. jún. 14. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!