Milyen hajszín áll jól?
Figyelt kérdés
Ha világosabb kreol bőröm van és szürkés zöld szemem. Most világos barna hajam van de nem nagyon szeretem... egyenlőre az Ariana Grande féle vörös és fekete haj között gondolkozom.2014. jan. 2. 14:30
1/3 anonim válasza:
küldj képet csak úgy tudom megmondani
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szép a leírtakhoz,de gondolkozz el azon is hogy k.rv. nehéz kiszedni ezt a 2 színt hajbólxD
ha később meggondolod magad.:/ én 5 éve festem feketére és már nagyon unalmas.xd
Nekem szőkésbarna hajam van eredetileg,de azis uncsi volt azért festettem be de inkább ráfáztam mintsem jó lett volna.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!