Milyen hajszín állhat jól nekem?
Sziasztok. 16 éves lány vagyok.Az arcom kicsit sápadt,szürkés. Borostyán(zöldesbarna) szemem van. Eredetileg középbarna hajam van,azt mondták jól állt,de nekem nem tetszett,ezért átfestettem.
Fél éve vörös (ilyen: [link] hajszínem van,azt mondták ez nagyon jól áll.
Viszont most szeretnék új színt kipróbálni. Nagyon gondolkozom a rézvörösön és a feketén.
Szerintetek jól állnának? Vagy más színt ajánlhatnátok. Előre is köszi.:)
melyik festékkel bírtad elérni,hogy ilyen legyen?én is valami hasonlót szeretnék,de nem nagyon jön össze:/
amúgy szerintem is egy rézvörös jó lenne:)
Szia! Wellaton cseresznyevörössel és vulkán vörössel tudtam elérni ezt a színt,de a Palette-intenzív vörös is hasonló árnyalat,sőt annak sokkal tartósabb a színe.:)
Arra jutottam,hogy legközelebb veszek egy rézvöröset meg egy vulkánt is és,ha a rezes nem válik be,akkor visszafestem a pirosasra.:)
Ja,és köszi a segítségeket.:) Boldog Új Évet előre is!:))
Köszi:)
Nekem tegnap festette a fodrász Palette intenzív vörössel(deluxe),de még csak nem is hasonlít rá,úgyhogy lehet,hogy kipróbálom a másikat.
Neked is Boldog Újévet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!