Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszín állhat jól nekem?

Milyen hajszín állhat jól nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 16 éves lány vagyok.Az arcom kicsit sápadt,szürkés. Borostyán(zöldesbarna) szemem van. Eredetileg középbarna hajam van,azt mondták jól állt,de nekem nem tetszett,ezért átfestettem.

Fél éve vörös (ilyen: [link] hajszínem van,azt mondták ez nagyon jól áll.

Viszont most szeretnék új színt kipróbálni. Nagyon gondolkozom a rézvörösön és a feketén.

Szerintetek jól állnának? Vagy más színt ajánlhatnátok. Előre is köszi.:)

2013. dec. 31. 02:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Rézvörös szerintem. Habár így kép nélkül nehéz megmondani. :)
2013. dec. 31. 02:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha gondoljátok,tudok képet küldeni.:)
2013. dec. 31. 02:20
 3/8 anonim ***** válasza:

melyik festékkel bírtad elérni,hogy ilyen legyen?én is valami hasonlót szeretnék,de nem nagyon jön össze:/

amúgy szerintem is egy rézvörös jó lenne:)

2013. dec. 31. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
A rézvörös szerintem is jobb. A fekete sztem még jobban sápasztana, szürkítene. Még egy mogyorószőkét tudnék elképzelni vagy világosbarnát.
2013. dec. 31. 13:04
 5/8 anonim válasza:
Nekme nagyon tetszik ez a vörös, szerintem a rézvöröset ne vállald be, nekem is az volt de 2-3 mosás után kivilágosodik és csúnya színe lesz:S mindig festeni kell..
2013. dec. 31. 14:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia! Wellaton cseresznyevörössel és vulkán vörössel tudtam elérni ezt a színt,de a Palette-intenzív vörös is hasonló árnyalat,sőt annak sokkal tartósabb a színe.:)

Arra jutottam,hogy legközelebb veszek egy rézvöröset meg egy vulkánt is és,ha a rezes nem válik be,akkor visszafestem a pirosasra.:)

Ja,és köszi a segítségeket.:) Boldog Új Évet előre is!:))

2013. dec. 31. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi:)

Nekem tegnap festette a fodrász Palette intenzív vörössel(deluxe),de még csak nem is hasonlít rá,úgyhogy lehet,hogy kipróbálom a másikat.

Neked is Boldog Újévet:)

2013. dec. 31. 19:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Próbáld ki,hátha. :) köszi:)
2013. dec. 31. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!