Mit használjak szőrtelenítésre?
Otthon sehogy.
Egyik barátnőm nagy hévvel elkezdte csinálni,a szőr eltűnt,viszont a bőre egy részét is letépte,úgyhogy ömlött belőle a vér...
#1. ez jó nagy hülyeség!!
17 éves vagyok és már 12 éves korom óta gyantázom a lábam+ karomat egyedül! Semmi nehézség nincs benne és még a bőröm is megvan...
kérdező: tudom ajánlani az X-epilnek a hideggyanta szalagjait szerintem jók és kezdőknek kiválló, de az x-epiles meleggyanta még jobb és ahhoz sem kell kozmetikusnak lenni , hogy tudd használni :)
ha esetleg kérdésed van még írj szívesen segítek :)
Akkor légyszíves meséld el neki,hogy a bőr ott maradt a lábán.
Igaz,hogy nem voltam ott,de mutatta a nyomát,kérdeztem kozmetikust,azt mondta,hogyha nem jól csinálja,akkor tényleg lehet ilyen,de megszokhattam volna,hogy erre az oldalra csak olyanok járnak akik mindenhol ott vannak és mindent tudnak.Jó neked,hogy nem jártál így,de én inkább bízom abban amit a kozmetikus is alátámaszt mint abban amit te mondasz:)
A borotválásról keringő hülyeségek tévhitek, ha ez bevált akkor ne változtass rajta, felesleges lenne. A szőr az évek során erősödhet, ahogy az ember idősebb lesz, ennek semmi köze ahhoz hogy borotválja vagy sem. Attól nem lesz még erősebb vagy sötétebb.
Én már mindent próbáltam, nekem a kozmetikus sem tudta a meleggyantát a bőröm sebesedése nélkül leszedni. Én magamnak sem tudom, mert vékony/érzékeny a bőröm. A hideggyanta meg a szőrt sem szedi ki, semmire nem jó. Epilátorom is van, jó fajta, de ettől meg olyan a lábam mintha tele lenne csípésekkel. Szőrbenövéseket is okoz, hiába radírozom naponta. Egyedül a combomon nincs gond vele, ott használom.
A szőrtelenítő krém hatása olyan mintha borotválnád, viszont ezzel károsítod a szervezeted, a környezetet is mivel vegyi anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!