Cunciii kérdése:
Ma tettem a hajamra tojássárgájás mézes pakolást, deutánna mikor lemostam tiszta vízzel olyan dúrva tapintású lett, ez mitől van?
Figyelt kérdés
azt írták hogy frissen mosott hajra kell tenni, szóval előtte megmostam samponnal,azt írták hogy puha lesz tőle a haj meg fényes, nem értem nekem miért ilyen megkeményedett valami lett.2013. dec. 30. 14:52
1/6 anonim válasza:
hajszárító? attól dúrva a haj, én mindig hagyom, száradjon szabadon a hajam és mindig olyan puha, selymes
2/6 A kérdező kommentje:
nem hajszárítóztam :) szabadon száradt, mégis fura a tapintása, lehet a tojástól?
2013. dec. 30. 15:06
3/6 anonim válasza:
Utánna is meg kell samponozni a hajat!!
4/6 anonim válasza:
Nem frissen mosottra kell tenni, hanem mielőtt megmosnád, a száraz hajadra ráteszed, majd bedunsztolod, utána pedig megmosod samponnal és balzsamozod.
5/6 anonim válasza:
igen, úgy kell ahogy az előttem szóló írta
pár nap múlva vagy ha újra mosod majd puhább lesz
6/6 anonim válasza:
A házi pakolásokat hajmosás előtt kell felvinni, majd utána samponnal hajat mosni. Legközelebb próbáld ki így, hidd el, jobb eredményt érsz el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!