Miért jártok kozmetikushoz? Mikre?
Én még régen, tinikorom hajnalán, mikor megjelentek az arcomon a mitesszerek elkezdtem járni tisztító kezelésekre. Kb 4-5 alkalommal voltam, több kozmetikusnál, de sosem voltam elégedett. Mindig nagyon megkínozták az amúgy is érzékeny bőrömet, rosszabbul néztem ki utána mint előtte. Kb egy hét volt mire teljesen elmúlt az irritáció és pirosság amit a nyomkodás okozott, és mire elmúlt addigra már kezdtek is visszajönni a mitesszerek, szóval semmi értelme nem volt. Azóta magam mögött hagytam a tini kort, de mitesszereim mindig vannak azért, ezeket magamnak nyomom ki gőzölés után speciális mitesszer eltávolítóval. Ez sokkal szebben, fájdalommentesebben kiszedi a mély mitesszereket is mint a brutális nyomkodás. Más miatt meg nem járok kozmetikushoz, az arcápolást magam végzem házilag készített termékekkel (bőrradír, pakolás stb.), a szemöldökömet szintén magamnak igazítom.
25/N
Régebben jártam szemöldök festésre és szedésre, de már jópár éve nem járok, magamnak csinálom, igazitom. Felesleges pénzkidobásnak tartom már ezt.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!