Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jártok kozmetikushoz?...

Miért jártok kozmetikushoz? Mikre?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 12:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát én is először egy másiknál voltam, az nem volt jó, aztán váltottam, és most ő segített.
2013. dec. 29. 14:26
 12/15 A kérdező kommentje:
miket használtál?
2013. dec. 29. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy kinek mi használ (bőrgyógyász vagy kozmetikus), hogy milyen bőrproblémái vannak...Pl nekem sok a fehér mitesszerem, azokat egy krém se tünteti el, csak rosszabb lesz...De a gyulladt pattis bőrűeknek pl jó ötlet elmenni dokihoz.
2013. dec. 29. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Én még régen, tinikorom hajnalán, mikor megjelentek az arcomon a mitesszerek elkezdtem járni tisztító kezelésekre. Kb 4-5 alkalommal voltam, több kozmetikusnál, de sosem voltam elégedett. Mindig nagyon megkínozták az amúgy is érzékeny bőrömet, rosszabbul néztem ki utána mint előtte. Kb egy hét volt mire teljesen elmúlt az irritáció és pirosság amit a nyomkodás okozott, és mire elmúlt addigra már kezdtek is visszajönni a mitesszerek, szóval semmi értelme nem volt. Azóta magam mögött hagytam a tini kort, de mitesszereim mindig vannak azért, ezeket magamnak nyomom ki gőzölés után speciális mitesszer eltávolítóval. Ez sokkal szebben, fájdalommentesebben kiszedi a mély mitesszereket is mint a brutális nyomkodás. Más miatt meg nem járok kozmetikushoz, az arcápolást magam végzem házilag készített termékekkel (bőrradír, pakolás stb.), a szemöldökömet szintén magamnak igazítom.

25/N

2013. dec. 29. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Régebben jártam szemöldök festésre és szedésre, de már jópár éve nem járok, magamnak csinálom, igazitom. Felesleges pénzkidobásnak tartom már ezt.

30/N

2013. dec. 29. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!