Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jártok kozmetikushoz?...

Miért jártok kozmetikushoz? Mikre?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 12:33
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Nem mindenkinek igényli a rendszeres tisztítást a bőre, az enyém igen, úgyhogy nyomkodni. Egyébként szemöldökszedés, szemöldökfestés, bajuszka gyantázás, szempillafestés.
2013. dec. 29. 12:36
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Én már nem járok. Régebben arctisztításra (nyomkodás) jártam, de úgy vettem észre, hogy utána még rosszabb lett, úgyhogy leszoktam róla. Bajuszkát legyantázom magamnak, szemöldökömet, szempillámat nem festetem.

Gyantáztattam egy időben, most már inkább epilátorral csinálom magamnak, mert így sokkal olcsóbb.

2013. dec. 29. 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Én csak szemöldök- és bajuszszedésre járok kozmetikushoz, félévente kb. egyszer. (Addigra jut el a dolog arra a szintre, hogy már saját magam nem boldogulok vele. :))
2013. dec. 29. 12:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyomkodásra, sajnos nekem muszáj, de sokat javult tőle a bőröm, persze rendszeresen kell járni és mellette másképp is kezelni (krémek, hámlasztás, stb)

Gyantáztatni nem járok, otthon vagy cukorgyantával, vagy borotvával megoldom. Szempillafestésre nyáron szoktam járni, mert a melegben/fürdőkben/nyaraláson nem szoktam sminkelni és szőkék a szempilláim, ami nem éppen előnyös.

2013. dec. 29. 12:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Arctisztitas osszel es nyar elejen :) . Gyantaztatni meg nyaron megyek, maskor megoldom itthon :D
2013. dec. 29. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:

Szemöldökszedés, szemöldökfestés kb. havonta egyszer, a köztes időszakban ezt megoldom magamnak. Alkalmakra sminket is a kozmetikusommal készítettek, 3D szempillát is vele rakatok fel, ha valamilyen különleges rendezvényre készülök, illetve nyáron folyamatosan van.

21/L

2013. dec. 29. 13:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Intim gyantára kb 6 hetente, és évente pár alkalommal arctisztítása. Nyára előtt és nyár után különösen fontosnak tartom.
2013. dec. 29. 13:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 3-4 hetente járok arctisztításra,muszáj mert nagyon zsíros a bőröm,sok a pattanásom,mitesszerem,hiába tisztálkodom rendesen,hiába van sok kencém...Valakinek csak rosszabb lesz a bőre a nyomkodástól,nekem viszont sokkal tisztább lesz (legalábbis egy időre...).Az otthoni ügyködéstől csak hegesedett az arcom,úgyhogy marad a kozmetikus...
2013. dec. 29. 14:17
 9/15 A kérdező kommentje:

Arctisztításra én is jártam valamikor, de sokkal csúnyább lett, úgyhogy maradt a bőrgyógyász, olcsóbb és jobb is..gyönyörű lett az arcom..akinek nincs komoly gondja az arcbőrével, annak persze jó

amúgy szemöldök, szemilla

2013. dec. 29. 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:

(8-as vagyok)

Én is voltam párszor bőrgyógyásznál,de csak drága krémeket írt fel,amik nem segítettek :(.

2013. dec. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!