Miért jártok kozmetikushoz? Mikre?
Én már nem járok. Régebben arctisztításra (nyomkodás) jártam, de úgy vettem észre, hogy utána még rosszabb lett, úgyhogy leszoktam róla. Bajuszkát legyantázom magamnak, szemöldökömet, szempillámat nem festetem.
Gyantáztattam egy időben, most már inkább epilátorral csinálom magamnak, mert így sokkal olcsóbb.
Nyomkodásra, sajnos nekem muszáj, de sokat javult tőle a bőröm, persze rendszeresen kell járni és mellette másképp is kezelni (krémek, hámlasztás, stb)
Gyantáztatni nem járok, otthon vagy cukorgyantával, vagy borotvával megoldom. Szempillafestésre nyáron szoktam járni, mert a melegben/fürdőkben/nyaraláson nem szoktam sminkelni és szőkék a szempilláim, ami nem éppen előnyös.
Szemöldökszedés, szemöldökfestés kb. havonta egyszer, a köztes időszakban ezt megoldom magamnak. Alkalmakra sminket is a kozmetikusommal készítettek, 3D szempillát is vele rakatok fel, ha valamilyen különleges rendezvényre készülök, illetve nyáron folyamatosan van.
21/L
Arctisztításra én is jártam valamikor, de sokkal csúnyább lett, úgyhogy maradt a bőrgyógyász, olcsóbb és jobb is..gyönyörű lett az arcom..akinek nincs komoly gondja az arcbőrével, annak persze jó
amúgy szemöldök, szemilla
(8-as vagyok)
Én is voltam párszor bőrgyógyásznál,de csak drága krémeket írt fel,amik nem segítettek :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!