Milyen bizalommal fordúltok egy új frissen végzett fodrászhoz vagy kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Szívesen elmentek hozzá, vagy inkább kihagynátok? Mi késztet ahoz hogy fodrászt vagy kozmetikust válts?2009. nov. 27. 12:10
11/13 anonim válasza:
Elfeledtél?:) Vagy nem kaptad meg az emailt? Már megvolt a hajvágás,aztán gondoltam elmesélem,hogy vágta,de azért megvárom míg az előzőre irsz,mert ha nem,nem akarlak zavarni:)
12/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Ne haragudj, sajna 2 hétig nem volt netem. De mostmár vagyok. Akkor leírod mi volt?
2009. dec. 19. 14:42
13/13 anonim válasza:
Na az volt,hogy nem tudta mi az a puhítás. Úgy vágta,hogy nem merőlegesre a végét,hanem így belecsipkodott az ollóval, szóval szerintem a tudta nélkül is puhított,nem!?:) Összességében jó lett,sok hajat levágott, gondolom a fazon miatt,szóval sokkal könnyebb lett a fejem:) még szokom...
Ha lesz időd emailben válaszolsz a hennás levelemre?:) Előre is köszi,meg az eddigi segitséged is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!