Januárban megyek fodrászhoz, de még nem tudom milyen hajat vágassak pontosan? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Most a mellemig ér, a szőkésbarnánál egy kicsit sötétebb, és egy kicsit hullámos. Én magas vagyok, az arcom is ilyen hosszúkásabb :D már régebbóta szeretném levágtni,mert így olyan semmilyen, csak nem tudom milyenre.. vállig érőnél nem szeretnék rövidebbet. Valami ötletek? 15/L2013. dec. 27. 10:02
1/7 anonim válasza:
Olyan fodrászhoz menj, aki ügyes, és bízd rá magad. Ő a legalkalmasabb arra, hogy megmondja, mi áll jól neked, mit tud kihozni a hajadból, mi az, amit otthon magad is el tudsz készíteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Háát, nem tudom, de nem hiszem, hogy merném a fodrászra bízni, mert egy csomó olyat hallok, hogy elrontották, meg ilyenek.. Nekem amúgyis csak egyszer vágta a hajam, akkor is csak a végéből, szóval azon nem volt, mit elrontani.. Most meg valami új fazont szeretnék, és annyira nem ismerem, hogy ezt rábízzam.
2013. dec. 28. 16:03
4/7 anonim válasza:
Olyan az arcformád mint ezen a képen a 2. ? [link]
5/7 A kérdező kommentje:
Inkább valahol a második és az utolsó között van :)
2013. dec. 28. 21:25
6/7 anonim válasza:
Hát ha már hajtanácsot adunk ahoz kéne látni az arcod is de érthető ,hogy miért nem teszel ide képet (én se tennék). Szóval megpróbálok így tippet adni : szerintem legyen középen elválasztva / legyen oldal frufrud , és lehetne tépett vagy esetleg lépcsőzetes. De ezt te tudod eldönteni magadnak a legjobban :) , de ez és az ilyesmi oldalak segíthetnek [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. dec. 29. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!