Mi lehet az a combomon?
Figyelt kérdés
Most fürdés után vettem észre egy barnás kerek foltot a combom hátoldalán.Remélem nem stria! :(( Merthogy ezelőtt még nem volt..lehet,hogy beütöttem?2013. dec. 26. 13:07
1/9 anonim válasza:
erre én is kíváncsi vagyok :/ nekem is van :/
2/9 anonim válasza:
Ha barna és kerek akkor nem hiszem hogy stria. Lehet, hogy csak beütötted.
3/9 anonim válasza:
Lehet pigmentfolt is. Nekem is van a jobb lábszáramon egy féltenyérnyi nagyságú. De már régóta ott van, nem is emlékszem olyanra, hogy ne lett volna , de nem esküszöm meg rá, hogy így születtem. Semmit nem lehet vele csinálni.
5/9 anonim válasza:
Akármi lehet, lehet, csak beütötted, nekem most egy varasodott vágás van a combomon pár napja, mindjárt eltűnik, és fogalmam sincs, hogy szereztem :D
Stria nem lehet, az eleinte piros, és nem folt, hanem szakadás. De az se lenne tragédia, van a combomon és a csípőmön is, sok fehérneműmodellen is látni a nem megbuherált képeken...
Lehet pigmentfolt, májfolt, akármi. Ha nagyon zavar és nem tűnik el, megnézetheted bőrgyógyásszal vay háziorvossal, de lehet anyukád rávágja, hogy mi az :D
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Kicsit jobban érzem magam! :) Remélem szerencsénk lesz!
2013. dec. 26. 18:49
7/9 A kérdező kommentje:
Akit érdekel annak küldhetek majd egy képet privátban holnap,mert körülötte vannak olyan barnás csíkok... :((
2013. dec. 26. 19:29
8/9 anonim válasza:
Ha zseretnél küldhetsz, nem vagyok bőrgyógyász, de a striát felismerem :D Egyébként ha aggódsz, akkor az megnyugtathat, mert idővel fehérré halványodik.
9/9 A kérdező kommentje:
Majd holnap,de remélem lány vagy! :D
2013. dec. 26. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!