Hogy kell tartósan hajat vasalni?
Figyelt kérdés
Kivasalom a hajam minden reggel de estére behullámosodik ezért másnap reggel megint ki kell vasalnom ,és ezzel elégé tönkre tettem a hajam! Nem 2-3 ezer forintos hajvasalóról van szó,15ezer forint volt és a fodrászom ajánlótta ezt a vasalót,szóval nem hiszem hogy a vasalóval lenne a baj...szerintem inkább a vasalási teknikámmal vagy a hajammal...de a hajam sem göndör csak az alja hullámos!
A válaszokat elörre is köszönöm :)
2008. júl. 14. 20:27
11/12 anonim válasza:
Gondold ezt meg, én nem vágnám tönkre a búrámat se drasztikusan erős kemikáliákkal, se erős hőhatással, annyit nem ér az egész, a göndör haj meg szuper, akinek egyenes, az meg azt szeretne általában.
12/12 anonim válasza:
Nekem megcsinálták ezzel a cuccal a hajam, és szomorúan mondom, három NAP lett belőle. Ennyi. Nemhogy hajmosáskor jött ki az egyenesség, hanem csak úgy magától. Én nem ajánlom, mert nagyon sok időt kell eltölteni a fodrásznál, és nem ér semmit. Én is mindig egyenes hajat akartam, de már hozzászoktam az enyémhez. Hidd el, ha nem szögegyenes a hajad, akkor is lehet szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!