Kivasalom a hajam minden reggel de estére behullámosodik ezért másnap reggel megint ki kell vasalnom ,és ezzel elégé tönkre tettem a hajam! Nem 2-3 ezer forintos hajvasalóról van szó,15ezer forint volt és a fodrászom ajánlótta ezt a vasalót,szóval nem hiszem hogy a vasalóval lenne a baj...szerintem inkább a vasalási teknikámmal vagy a hajammal...de a hajam sem göndör csak az alja hullámos!
Van 1 különleges szer ami 3 hónapra szögegyenes hajat varázsol.És csak 1-szer kell kisütnöd a hajat(3 hónapban).
viszont elég drága 3800 Ft.ha kíváncsi vagy a nevét ki tudom nyomozni bár sztem túl drága.
2008. júl. 14. 21:26
2/12 anonim válasza:
ez sztem nem drága!! 3 hónapra semmiképpen
engem is érdekelne a szer neve!
ha utána számolsz csak kb 45 Ft/nap ha 3 hónapot vesszük figylembe.
2008. júl. 14. 22:02
3/12 anonim válasza:
Lehet hogy nem vasalod elég magas hőfokon,én 200 fokon vasalom és nekem elég csak 4-5 naponta vasalni.Meg tegyél rá hővédő-egyenesitő folyadékot előtte.
2008. júl. 14. 22:11
4/12 anonim válasza:
Használj hajmosás után hajegyenesítő balzsamot!
2008. júl. 15. 13:41
5/12 anonim válasza:
sztem se dréga 3800ért, és engem is érdekelne ez a szer
2008. júl. 15. 14:06
6/12 anonim válasza:
csak fodrász tudja megcsinálni az a neve hogy glatt.
2008. júl. 15. 17:16
7/12 anonim válasza:
A Glatt sem jön be mindnekinek, és ha vkinek gyenge a haja, akkor kurvára tönkrevágja. Nekem elég erős, én vagy 5x beglatteltem, és mégsem volt soha szögegyenes. De van akinek bejön, hát próba szerencse! Jah és sztem aki azt írta, h 3800ft, v már nemtom mennyit írt, az szerintem vmi olcsóbb helyen járhatott, ugyanis, én már láttam olyan helet, ahol 8000-ért csinálták. Szal figyeljetek oda! ;)
Én voltam az első meg az utolsó válaszoló is.Ezt a hajegyenesítő szert MacKenzie Rosman is használja és hihetetlen hogy milyen sima haja lett rakoncátlan,göndör hajból.Szerintem ha egy sztár is ilyet használ nem lehet rossz.
2008. júl. 16. 10:57
10/12 anonim válasza:
Jaj én elhiszem neked, csak mondtam h van ahol kurva drágán csinálják meg, és h vigyázzon az aki megpróbálja, jól nézzen szét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!