Lányok! Extra-extra száraz hajra javaslatok?
Mennyi idő alatt próbáltad végig ezt mind? Mindegyiknek kell egy kis időt adni, ne egy-két alkalom után várj azonnali hatást!
Vasaláshoz pedig mindenképpen használj hővédőt (én pl az Avonos sprayt tudom ajánlani, véd és formáz egyben).
Plusz figyelj oda, hogy fogyassz minden nap elegendő folyadékot, anélkül valóban száraz lesz a hajad.
glisskur samponokat vegyél, valamennyi erre van kitalálva, a fekete, vagy a fehérnarisari nagyon nagyon jó!!:d ebből választhatsz hajpakolást hajolajat, bármit, mindenük van:d én tudom ajánlani, hajolajat meg használd úgy, hogy belemasszirozod a törölköző száraz hajadba, megszárítod vagy hagyod megszáradni, és ha szükséges utána mégegyszer, ne mosd olyan sokszor.. hadd termelje a saját olajait, ne dörzsöld a törölközővel, vegyél természetes hajkefét (disznósörtés , fa..) NE VASALD!!!! ne tegyél rá hajformázószereket, pl hajlakk meg ilyenek, mert ezek is kiszárítják..
még ha otthoni hajpakolásokat is csinálsz azok is nagyon jók :D ja és télen hordj sapkát, a hideg is kiszárítja.
remélem tudtam segíteni:d
#2. mindegyik módszernél hagytam elég sok időt arra, hogy hasson, mégsem igazán vált be.. anyukám szerint az olíva olajnál szép, puha fényes hajam volt, de szerintem nem
egyébként napi 3 liter vizet megiszom
utolsó: margarin vajra gondolsz, vagy arra a kis kocka alakú rendes vajra, amivel sütéskor vajazzák a tepsit? :D
köszönöm a tanácsokat !! még jöhetnek
a vágás előtt hátközépnél lejjebb ért, jelenleg nem ér le hátközépig, kicsit rövidebb kivasalt állapotban, de ha nem vasalom, az alap hullámossága miatt sajnos nagyon felugrik
nem festem és soha nem is festettem, és nem is tervezem :D
nem tudom eldönteni, hogy vékony szálú-e, de nem nevezném teljesen annak.. mivel elég sok és dús
köszi a tippet, kipróbálom mindenképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!