Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszabb hajat szeretnék...

Andii1 kérdése:

Hosszabb hajat szeretnék hogyan érhetem el?

Figyelt kérdés
hallottam már a ricinus olajról erről megoszlanak a vélemények... a Bánfi samponról és hajszeszről mi a véleményetek vagy a Farmasi 10 gyógynövényes sampon jobb? Mi a tapasztalataitok?! (tudom sok ilyen kérdés van de megoszlik és biztosra szeretnék menni) Revalid kapszulát szedek.

2013. dec. 25. 19:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én ricinus olajat szoktam használni és esténként mindig befonom a hajamat. Még az is segít, ha két havonta legalább 1-2 centit vágatsz a hajadból :) Egyébként nekem így 2 hónap alatt a festett hajam 6 centit nőt le.. Biztos kopott is belőle, de a 6 centi elég sok :)
2013. dec. 29. 10:38
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ drágák vagytok <3 akkor kiprobálom a ricinusolajat :)
2013. dec. 30. 07:23
 13/17 anonim válasza:
A ricinusolaj pontos használatának viszont jár utána rendesen. Ha jól használod, akkor használnia kell. Írta valaki előttem, hogy 1 óráig hagyd fent, az szerintem még nagyon kevés, én kb. 8 óráig hagyom rajta, és úgy abszolút bevált nekem.
2014. jan. 4. 16:14
 14/17 A kérdező kommentje:
:) nagyon elvan töredezve a hajam (sok vasallástól) akkor az egészre kenhetem ? az eltöredezett hajon is segít? szempillára is jó? :)
2014. jan. 4. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak a Nisim Fast sampon volt amitol látványosan gyorsabban nolt a hajam. A ricinus nem jott be, nekem nagyon szárította a hajamat,meg túl macerás volt számomra. Viszont sokan mondják hogy jó, probáld ki.
2014. jan. 5. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Jaaa és a ricinust mindenképp higítsd másféle olajjal, legjobb a kókusz, de bármelyik jó, a haj egyébként imádja a jojoba, rozmaring és olívaolajat is:)) Ha kevered, úgy könnyebb lesz kimosni, meg amúgy nem minden sampon mossa ki könnyen, ezt ki kell tapasztalni. De amúgy hasznos, én is használom, na meg Panthenol sprayt is, mióta ezeket használom legalább heti egyszer, de inkább kétszer, a hajam nem tudom mennyit nőtt de nagyon megbabahajasodtam:DD Vicces is, de remélem nyárra hosszúak lesznek már, ha ilyen tempóban nőnek:) Meg most jöttem rá, hogy régebben sokkal gyorsabban nőtt a hajam, rájöttem, hogy azért, mert sok fehérjét ettem (nézz utána, tényleg segít - hús, tojás, felvágottak, sajt, stb), illetve nagyon sok vitaminos pezsgőtablettát is ittam. Remélem segítettem:) Én is most vagyok a hajnövesztés kellős közepén:D
2014. jan. 7. 19:28
 17/17 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm <3 :)
2014. jan. 7. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!