Miért nem hajlandó egy fodrász sem leszívni a hajam?
Figyelt kérdés
Derékig érő festett fekete hajam van, szeretnék valami az eredetihez hasonló középbarnát. Azt mondták, ez körülbelül 20ezerbe kerülne a hossz és a mennyiség miatt (nagyon dús hajam van), de nem is ez a probléma, ők nem vállalják. Miért nem? Ha én minden további nélkül kifizetém nekik a 20 rongyot, miért küldenek el? Tudom, nem egészséges, lehet, hogy letöredezne egy kicsit a vége, de 1: vállalaom a felelősséget, és tisztában vagyok az esedékes következményekkel, nem hibáztatnék senkit, 2: nem várhatok 5-6 évet, amíg lenő a fekete, meg az amúgy is hogy néz már ki? Nem értem, teljesen el vagyok keveredve.
Pedig én is kíváncsi lennék a válaszukra. Nem kérdezted meg, miért nem, ha egyszer már árat is mondtak?
2013. dec. 23. 22:40
2/11 anonim válasza:
És ezt el is mondtad (hogy minden felelősséget vállalsz)?
Egyébként nem biztos, hogy csak a vége töredezne le. Megvan az esély, hogy tőből letörik a hajad, ami marad az sprőd lesz és kezelhetetlen és még a festéket is ledobja.
Lehet, hogy ennél még a lenövés is jobb, nem?
2013. dec. 23. 22:47
3/11 anonim válasza:
Általában azért nem vállalják, mert tisztában vannak vele, hogy őket hibáztatnád, ha a derékig érő fekete hajadból a művelet után lenne barna, ám jó esetben állig érő, vagy még rövidebb haj. Akármit is mondasz. Gondolom ránézésre látják, hogy a hajad olyan állapotban van, hogy ez elég sanszos lenne. Ha ezt is bekockáztatod, akkor úgy menj oda, hogy megmondod, hogy az sem baj, ha leég az egész hajad. Bár ha ebbe bele tudsz törődni, akkor inkább vágasd le szimplán és seperc alatt visszakapod az eredeti színt.
2013. dec. 23. 22:52
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jó minőségű hajam van, most is rengeteg festék van rajta (a mostani fekete alatt van 2 fajta vörös is,szőke és bordó melír is, amik még nem nőttek le), és semmi baja. Nagyon erős hajat örököltem, kb rendíthetetlen. :) Persze, most még nem gáz a lenövés (1-2 centi), de mi lesz, ha a fele hajam fekete lesz, a másik meg középbarna? :D Na az igazán ciki.
2013. dec. 23. 22:53
5/11 anonim válasza:
Képzeld el kérdező, nekem egy voltosztálytársamnak volt nyakig érő haja, festett szőke, szegénynek elég ritkás volt a haja, mindig csatolgatta, azért hogy ne tűnjön úgy mintha kopaszodna. Azt hittük tépkedi a haját. Azután kiderült, hogy leszívatta a barnára festett, csípőig érő haját. Mutatott képeket is, gyönyörű egészséges haja volt(kb mint a reklámokban). Azóta elballagtunk, már 6 év eltelt és még mindig nem regenerálódott teljesen.
hát... soha az életben nem ajánlom ezt senkinek. Nem véletlen, hogy fekete hajat nem szívatnak a fodrászok.
2013. dec. 23. 23:08
6/11 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú :( Más alternatív megoldás nincs? Nem akarok 4-5 évet várni, amíg lenő.
2013. dec. 23. 23:50
7/11 anonim válasza:
Fesd be otthon, lehet hogy elsőre nem lesz középbarna, de pár alkalom után szerintem igen.
2013. dec. 24. 07:56
8/11 anonim válasza:
C vitaminport vegyél a patikában. Nem tudom menyi kell pontosan keres rá, sok helye írnak már róla. A port keverd össze samponnal és vidd fel a hajadra. Ez elvileg leszedi a festéket. Persze nem elsőre és nem lesz azonnal a régi ,de világosít. Egy ismerősöm szintén csípőig érő fekete festett hajjal rendelkezett. Ezzel a módszerrel most már barna.Egy próbát megér. Ha eléggé kivilágosodott átfestheted egy barna árnyalattal
2013. dec. 24. 09:04
9/11 A kérdező kommentje:
Á, én már nem festegetem magam, megjártam én ezt a vörössel meg a sok szarral, ami most a fekete alatt van. Ezt a C vitaminos dolgot viszont kipróbálnám. Csak a feketét szedné le, vagy a többi színt is, amik a fekete alatt vannak?
2013. dec. 24. 10:38
10/11 anonim válasza:
ma már letudják úgy normálisan szívni, hogy semmi baja ne legyen. nekem is volt fekete, leszivták, most világosbarna és teljesen egészséges a hajam (pedig nincs túl jó)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!