Mit tegyek, ha a fodrász nagyon nagyon megritkította a hajam végét?
A fodrász előtt derékig érő dús,hajam volt.
Nyáron elmentem ,mert nagyon melegem volt tőle,és ez a ......... úgy megritkította,hogy a hajam vége,olyan ,mintha el lenne törve és vékonyodva....
Miért ritkítanak ennyit,mikor én nem is kértem ritkítást csak vágást?
Ezelőtt még nem volt ritkítva a hajam,nem tudtam mennyit ritkít az ollóval..
Mintha magamat olvastam volna 1,5 évvel ezelőtt :D tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de legalább így el tudom mondani, hogy egyszer vége lesz a rossz állapotnak.
Amit tudsz tenni, hogy minél gyakrabban vágasd a hajad legvégét, hogy szépen lenőjön közben a ritkított rész és dús legyen az alja is.
Ha nem kérsz külön ritkítást akkor azt inkább máskor jelezd előre. Bár a fodrásznak előre meg kellene kérdeznie mit szeretnél, de jobb ha mégis csak szólsz.
Egyébként azért ritkítanak, hogy kicsit "könnyedebbnek" hasson a vége, hogy természetesebb legyen, de sajnos 1-2 fodrász el tudja szúrni és a másik végletbe esik.
Tehát ápold rendesen és minél gyakrabban vágasd a ritkás alját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!