Miért nem találom a kozzám illö hajszint? Miért akarok minden honapban mást?
Figyelt kérdés
Miért nem tudok megállapodni egynél? Álltalában barna,vagy világosabb vagy sötétebb,szeretnék szökét de nem lehet mert a szemem és a szemöldököm is barna,viszont igy meg minden tul barna.Melirt meg ilyeneket nem szeretnék csak egyszinüt,de milyet?2009. nov. 26. 16:20
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt az életemben ilyen időszak (pár év),nemtudom neked mióta tart? De ha tényleg mindig valami mást választasz,egyszer jönni fog egy olyan,aminél megmaradsz anélkül hogy észrevennéd. Igaz most eltelt 2év egy hajszínnel és megunam...picit változtattam, majd mégis visszatértem, de gondolkodom a váltáson...szóval lehet,hogy az ilyen váltakozósok mint mi,nem is tudunk végleg megmaradni egy színnél?:)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon nem tudok megmaradni egy szinnél,nem tudom miért,már egy pár éve ezt csinálom,vagy mindig is ezt csináltam talán,már idelye lenne megnyugodnom de nem megy egyszerüen,pedig mindig elhatározom magam hkgy na ez nagyon jo és már legközelebb tuti nem olyan.
2009. nov. 26. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!