Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ennek a lánynak mitől ilyen...

Ennek a lánynak mitől ilyen szép tincses a haja?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 22. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez szép? Hát nem tudom, az én hajam akkor áll így, ha nem fésülködök nagyon hajmosás után. Esetleg próbáld ki, elég egyszerű megoldás. :D
2013. dec. 22. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet be van zsírosodva a haja:D

de am krémmel is megoldható hogy tincsenként kensz rá

2013. dec. 22. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg kevés waxot szétoszlatni a hajadon és aztán ritka fogú fésűvel,vagy sima hajkefével húzd át párszor,de ezzel jobb vigyázni,mert akkor is gyorsan zsírosodhat tőle,ha egyébként száraz a hajad. :)
2013. dec. 27. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

ejj, de el tudja rontani az összképet az az 5 perc szünet a fogai között... :S nameg a seggál :D

de am szép arca van, szemei gyönyörűek, haja epic no comment :D, de bejön

2013. dec. 31. 01:32
 5/5 anonim válasza:
nekem mindig akkor ilyen, miután befestettem.. De amúgy szerintem ne fésülködj meg reggel(nem vicc) hanem még egy kicsit tupírozz bele az aljába és valahogy így fog állni
2013. dec. 31. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!