Melyik a legjobb arcradír?
nekem az Avon Naturals arcradírja vált be, hiába szidják az Avont, nekem ez a termék használt. De lehet ami az én arcomra jó, az neked nem.
De itt van egy recept, barackos arcradír, kipróbálhatod, ha gondolod:
A barna cukrot keverd össze egy fél jólérett őszibarackkal. Tisztísd meg az arcod, majd még nedvesen vidd fel a cukros-barackos masszát, és körkörös mozdulatokkal radírozd az arcod.
A cukorszemcsék mechanikailag szabadítanak meg az elhalt hámsejtektől, a barackban található gyümölcssav kémialiag oldja fel az elhalt bőrt, a barackban található C-vitamin pedig élénkíti az arcszínt. A radírozás után ne felejts el hidratálni.
remélem tudtam segíteni!:)
neke ez az egyszerű házi praktika segített:egy kevés élesztőt elkeverek 1 evőkanálnyi tejjel, majd lágyan a bőrömbe masszírozom.ennél olcsóbb nincs is:-)
2.a fürdővízbe egy kis tengeri só-csodákra képes.-)
Az AVON Clearskin családjának a bőrradírja! Elég jó szemcsés, fertőtlenít, gyulladástcsökkent! Persze azok közül, ami kereskedelmi forgalomban van... És utána tényleg nagyon fontos hidratálni!!!
Egy kozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!