Mély akné hegeket mivel lehet teljesen eltüntetni?
Figyelt kérdés
Mikrodermabrázió esetleg lézeres kezelés vagy valamilyen savas mély hámlasztás?
vagy netán plasztikai sebész?
2013. dec. 19. 19:28
1/2 anonim válasza:
Vagy a mikrodermabrázió vagy a savas hámlasztás,mindkettő ugyanolyan,de ha az irháig hatol akkor nem nagyon lehet.
2/2 anonim válasza:
Szia.
Attól függ milyen mélyek azok a hegek...Az én arcomon is sok heg van, és elég mélyek is. 2 hónapja rászántam magam, hogy majd valahogy eltüntetem őket...utána olvastam az interneten, hogy mi is az a módszem amit otthon saját magam is meg tudok csinálni...
!!Dermaroller!! 2 hónap után (8 kezelés) azt gondolom már mondhatok véleményt róla...lekopogom és nem akarom elkiabálni de látok javulást...
itt egy kép : [link]
Nem akarok senkit sem megijeszteni, de elég fájdalmas és véres művelet ha otthon csinálod :D
ha vannak hasonlóan ''bolond'' emberek mint én és érdekli őket ez a módszer az irhat...
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!