Melyik a legjobb hajvasaló, ami göndörít is?
Figyelt kérdés
A Remingtonnak van ilyen? Vagy csak a Babyliss-nek és az Imetec-nek van?2009. nov. 25. 14:38
1/4 anonim 

válasza:

Bár tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én azért elmondom :)
Amikor én akartam olyan hajvasalót venni ami göndörít is, akkor a fodrászom azt mondta, hogy ne vegyek soha olyan hajformázót, ami több funkciót is betölt, mert azok soha nem hoznak majd olyan eredményt, amilyet pl egy egyszerű hajvasaló hozna. Végül egy Remington hajvasalót vettem 4 éve, és a mai napig azt használom, annyira jó.
2/4 anonim 

válasza:

én fodrászom azt mondta, hogy bármelyik hajvasalóval lehet göndöríteni, csak más hullámot csinál attól függően, hogy milyen széles a vasaló része. az enyémnak elvileg nincs ilyen funkciója, de fodrászom ötletén felbuzdulva kipróbáltam, és láss csodát, sikerült. nem mondom, gyakorolni kell vele, de ha frissen mosott hajamon csinálom, 2-3 napig is hullámos marad.
3/4 anonim 

válasza:

GHD, van benne DVD is, amin kulonbozo frizurak elkesziteset is bemutatjak.
4/4 anonim 

válasza:

Remingtonnak van s1051, s1052, s1031, s1032. Szerintem ezek közül az s1051 a legjobb. De minddel van dvd is amin vannak még frizura ötletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!