Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » C-vitaminos hajvilágosítás?...

C-vitaminos hajvilágosítás? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Be volt festve a szőkésbarna hajam vörösre de még júniusba azóta sokat kopott és lenőtt. És van itthon a C vitamin azt törném szét és azzal csinálnám az egészet. Nagyon dús a hajam és hátközépig ér. Mennyit kell összetörnöm? Köszi:)

2013. dec. 17. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
kb 100-150 g kell a te hajadhoz.:)
2013. dec. 17. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
mármint összetörve 100-150 g
2013. dec. 17. 15:58
 3/9 A kérdező kommentje:
kööszii a gyors választ:D és szerinted lehozza szépen a vöröset?:)
2013. dec. 17. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
ugyanígy szőkésbarna hajú vagyok és vörösre voltam festve. én egyszer csináltam, rajtahagytam 1 óráig. nem tűnt el teljsen a vörös, de nagyon szépen kivilágosította. szerintem ha megismétleg egyszer-kétszer nagyon jó lesz:) főleg ha rá is fested az alaphajszíned
2013. dec. 18. 00:11
 5/9 A kérdező kommentje:
háát 45 percig hagytam rajta és szinte nem látszik semmi változás..:( mikor lehet megismételni? rajtahagyhatom 2 órát is?
2013. dec. 18. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért, de ezt természetes hajra is lehet alkalmazni?

Nekem is szőkésbarna hajam van, nincs festve, és szeretném, ha egy-két árnyalattal világosabb lenne. Hogyan kell ezt pontosan csinálni?

Köszi.

2013. dec. 18. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy a természetes hajra nemjo..
2013. dec. 18. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem!Egy éve ezt csináltam,és bevált!Akkor kamilla teásat próbáltam ki(nem filteres) és 1-1,5 hónap után már látszott,mondjuk nem sokat,de pont elég:)Most egy ideje a c vitamin-citromlé kombót alkalmazom és nagyon szépen világosítja,igaz,h olajos pakolásokat használok,mert erősen szárít,de sztem tök jó:)
2014. márc. 16. 12:21
 9/9 anonim válasza:
És pontosan miből áll a keverék, amit a hajatokra kentetek? Mármint mivel kevertétek össze a C-vitamint? :) És hajmosás után vizes hajra kell kenni? Köszi a választ :)
2014. jún. 5. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!