Világosbarna haj világosítása?
Figyelt kérdés
Világosbarna hajamat festettem be barnára.ez is világos barna csak kicsit szebb a tónusa.sötétszőkére szeretném világosítani de nem szeretném leszivatni.a fodrász aztmondta h ha csak festem símán úgy is világosodni fog minden festésnél.hányszor kell befesteten h kivilágosodjon rendesen?köszönöm a válaszokat :)2013. szept. 21. 14:24
1/1 anonim válasza:
Sziaa:)vegyél szárított kamillavirágot,és készíts belőle kb. 1 liter "teát".Facsarj bele citromlevet,és öntsd a hajadra:)))Nekem bevált,kérdezték is,h festettem-e,miközben csak ennyi volt az egész:)Mondjuk már egy ideje nem csináltam,de most megjött hozzá a kedvem:)Elég,ha hajmosás után ezzel öblíted le:)És hagyd magától megszáradni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!