Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném befesteni ugy a...

Szeretném befesteni ugy a hajam hogy felül szőke alul fekete de a hajam derékig érő és eszemágába nincs levágni csak a szőke részből egy 5cm-t ugy is jó lesz a hajam?

Figyelt kérdés
(mert edig akiknek láttam hogy ilyen hajuk van válig érő hajuk volt)
2008. júl. 13. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem igen!Én tuti nem vágatnám le a hajam ha a derekamig érne!Nekem olyan volt pár hónapja hogy alul vörös felül fekete és hát középig ért a hajam!
2008. júl. 13. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

hát énis nehezen tudnám elképzelni a szép derékig érő hajadat így. A tépett vállig érő hajon jól mutat ez a színkombináció, de én a te helyedben nem próbálnám ki. én félteném a hajam, mi van ha nem tetszik a végeredmény? feketét már csak szivatni lehet, ha nem tetszik. De a legtutibb ha kikéred a fodrászod véleményét!

2008. júl. 13. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Ha ilyen hosszú a hajad akkor ne fesd be feketére.Nem fogsz tudni megszabadulni tőle.Nekem is így volt.Mikor meguntam , és leszivattattam akkor szép narancssárga lett, és füig le kellett vágni.Nem éri meg.A szép haj kincset ér!!!
2008. júl. 13. 23:05
 4/6 A kérdező kommentje:

itt az volt a kérdés hogy jó lesz-e igy a hajam és nem pedig az hogy jó e lesz fekete

am azért köszönöm:)

2008. júl. 13. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze,h. jó lesz!!Nem értem miért kéne ahhoz levágatni?!De ahhoz hogy mutasson,kell vágatni 1 kis fokozatot a hajadba,hogy tépett legyen,mert ha egyforma hosszú a hajad,akkor nem látszik!Sok sikert!
2008. júl. 15. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen jo lesz....nekem is igy van am kicsir rovideb val es derek kozt....de nekem teccik ...
2008. aug. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!