Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajvasalotol tonkrement a...

A hajvasalotol tonkrement a hajam, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Kb. 2 eve rendszeresen vasaltam a hajam, mara teljesen tonkrement, szalkas, ronda.Vegigprobaltam az osszes letezo csodaszert, loreal, kerastase, garnier, hajolajak, pakolasok, stb, semmi nem hasznalt.Arra lennek kivancsi, h nem tudtok-e vmilyen hazilag elkeszitheto pakolast, pl. tojas, v ilyesmi, ami lehet, h kevesebbe kerul, de hasznal?
2009. nov. 25. 01:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, ami tuti működik, az olló.

Előbb kellett volna gondolkodni, nem utólag sírni, húgom is mindennap vasalja, és nem érdekli mikor mondom neki, hogy ennek nem lesz jó vége. Itt már csak az olló segíthet, és ezt fodrász mondta.

2009. nov. 25. 02:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudok, dehát nem a világ vége ha elmész a fodriba és kivágatsz a végéből! Majd 2-3 hét múlva vagy egy hó ezt ismételjed, hogy tudjon regenerálódni a hajad.
2009. nov. 25. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze mostmár könnyű mondani, de nem szabad gyakran vasalni/ kreppelni/ besütni a hajat, mert nincs az a védőpakolás, ami semlegesítené a hajban okozott károkat.

Igaza van az előttem írónak, vágass a végéből, amennyit nagyon muszáj, közben tegyél rá pakolásokat. Ha semmit nem javul 1 hónap alatt, akkor megint vágass.

Így ráadásul nem egyszerre szabadítanak meg sok hajadtól, bár tudom ez nem vigasz.

Én is néha vasalom, a frizurám miatt kell, de hetente 1- nél többször nem szoktam. Inkább beszárítgatom, meg egyenesítő készítményeket használok rá.

2009. nov. 25. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a pakolások amiket a boltba veszel nem nagyon használnak. Az használ ha nem vasalod, de még heti 1x se! Próbáltad már az olivaolajas pakolást? Az nagyon jó! :) A te hajadnál minden hajmosásnál használnám. Meg a dm-ne van az a kis Hajkúra nevű tubusos cucc, azt 20 percig minimum rajta hagynám és ez így pár hónap alatt segítene. De ne vágasd le a hajad! Előbb próbáld meg rendbe hozni! Ha nem megy utána vágass. :S Persze a végéből nyugodtan vágathatsz.
2009. dec. 9. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!