Mit tudok tenni, hogy a hajvasalótól ne legyen fakó színe a hajammak?
Vasalom a hajam már pár éve és a barna színű hajam elég szürkés meg szőke lett..és mit tegyek a hajamra hogy ne legyen fakó színe?:S
Hővédőt használok.És van hajpakolásom is.Ezen kívűl mit?
Festeni nem szeretném.:S
Bocs de ne te mond meg h vasaljam-e vagy ne:).köszi.
a gond csak annyi a festéssel,hogy azt is fakóvá teszi:/
abban,h ne vasald van igazság,de gondolom ez már amolyan "rutinszerű", és nem tudod elképzelni hajvasalás nélkül/nem egyenes hajjal a napjaidat....
ha nem kerámiás a hajvasalód akkor cseréld le,valamint hőszabályozó is legyen benne,és ne állítsd a legmagasabb hőfokra,inkább próbáld ki,melyik az a hőfok ami már ki tudja egyenesíteni a hajad,emellett mint írtad a hővédő spay,és pakolás,amit heti szinten csinálj meg,száraz,fakó hajra való pakolással:)
remélem segítettem:D
Nem megmondani akarom, hogy vasald-e. Egyszerűen ez a legjobb és legésszerűbb megoldás, főleg hosszútávra. Akármit is mondanak, minden hővédő meg pakolás ellenére roncsolja a hajat a vasalás. Most még csak fakó, aztán jól széttöredezik, (majd esetleg elkezd hullani mint az állat, mert tönkremegy az egész hajad). Aztán vágathatod le, és nem lesz mit vasalni ha akarod ha nem.
De ha ennyire nem tudsz leszokni róla, akkor tegyél rá ricinusolajat, vagy tojást, vagy olívaolajat.. kombinálhatod is ezeket.
Egyébként.. ha felteszel egy kérdést, és minden beszólás nélkül érkezik rá egy válasz, amivel esetleg nem értesz egyet ne legyél ilyen ellenszenves, mert aztán majd neked áll feljebb, ha valaki nem szimpatizál veled és tényleg beszól... :)
én meg ahoz gratulálok hogy gyökér vagy:)
kussoljál.:) te nekem ne gratulálj semmihez..gyökér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!