Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 30 évesen használtok/tatok...

30 évesen használtok/tatok ránctalanító krémet arcra, vagy szemre?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 21:58
 1/4 anonim válasza:
En most 21 vagyok de mar egy ideje hasznalok hasonlo kremeket... amugy is kremezem az arcom reggel smink elott de mostansag olyan kremeket valasztok amik tartalmaznak regenerativ hatoanyagokat...
2009. nov. 24. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

24 vagyok, nem használok ránctalanítót, sima arckrémet használok csak. Nem félek a ráncoktól, mert nálunk mindenki olyan a családban, hogy még 60 évesen is alig van pár kisebb ráncocska (nagynéném 59) anyukám is 50 lesz és totál sima az arca, én is ezt a típust örököltem szerintem :)

De azért a sima krém kell, smink alá és lefekvéskor :)

2009. nov. 25. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ÉN 27 vagyok, én is használok, persze nem érett börre valot, inkább csak szemkörnyékápolót, meg a garnier nutritionist arckrémjét.
2009. nov. 26. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

25 éves korom óta használok.De csak szemránckrémet.A többi sima hidratálókrém.

Most 28 vagyok.

2010. márc. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!