20-25 éves lányok! Mennyire vagytok ráncosak? Használtok már ránctalanító krémeket? Ha igen, mit?
Elvileg 25 év körül veszti el a bőr a rugalmasságát és kezd ráncosodni, de én 23 vagyok és a szemem illetve a szám körül már látszik 1-2 halvány ráncocska.
Sokan már 25 éves korukban kezdik a botoxot megelőzésképp, akkor tuti nem leszel ráncos 50 évesen sem ;)
Csak jó márkát vegyél és nézd meg, hogy hány éveseknek ajánlott. Van olyan ránckrém ami az 50 éves korosztályt célozza, a kozmetikusom szerint az kifejezetten árt nekünk.
23F
Olvastam egy kozmetológustól, hogy a ránctalanító krémek ellustítják a bőr saját védekezőrendszerét, emiatt pont az ellenkező hatást érjük el velük.
Többet érsz azzal, ha végiggondolod, ugyan miért kellene rettegned az öregedéstől. El lehet kerülni? Nem. Sőt, egy idő után annyira meglátszik a nőkön, hogy képtelenek elfogadni a korukat, harcolnak ellene mindenáron, hogy ezáltal válnak szánalmassá, mert nyomot hagy ez a harc a külsejükön is.
Én 22 vagyok, és sajnos igen, már megjelentek a kis ráncaim. Dohányzom, nyilván ez is rásegít.
A Nivea éjszakai és nappali hidratáló krémjét használom, szerintem ennyi idősen még az elég, majd később ráérek erősebb krémeket alkalmazni.
Egyébként asszem pont a Nivea csinálja azt, hogy ráírja a krémekre, hogy hány éves korban ajánlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!