Hajhullás? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
1 hete nagyon hullik a hajam, mindenhol csak a hajszálam van. 3 hétig antibiotikumot szedtem, 2x vasaltam a hajam ebben a hónapban ellőtte vagy 2 éve nem volt. Vettem ma be biovannet. Mitől hullik? De nem hagymástól hullik hanem elszakad. Elég hosszú hajam, levágatni nem nagyon szeretném. Mit tegyek?2013. dec. 13. 21:05
1/1 anonim válasza:
szarra ment... biovanne-t nem ismerem, en mas szepseg vitamint szedek. most Balea-s koffeines sampont es balzsamot hasznalok. Ez jo, ha vegig huzom a kezem a hajamon, 15-15 hajszal helyet max 5-5 hullik ki. Fesulkodni meg bevallom nem szoktam. Ideiglenesen ez nekem jo. Mar csak azert is, mert latom, hogy kevesebb hullik, ezaltal nem stresszelek ra a dologra, ami nem general ujabb hajhullast:D
Menj el borgyogyaszatra is, lehet nem jok az ertekeid.
Nezz pakolasokat! sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!