Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Így halványulni fog a hajam...

Így halványulni fog a hajam színe?

Figyelt kérdés
eredetileg barna vagyok, világosbarna, de évek óta vörösre festem a hajam. Sajnos mindig más-és más festéket használok, éppen amilyen kapok, vagy ami jobban megtetszik. az elején sikerült az az intenzív vérvörös színt elérnem, de mostanság már csak 2 hétig vöröses maximum , aztán ilyen kopott vörös-barna árnyalatú lesz. Ami nagyon csúnya. Megint szeretnék intenzív vörös színt, viszont féltem attól hogy szőkítenem kell a hajam ( vállig ér amúgy ) mert hogy az nagyon roncsolja. Hallottam olyat, hogy szőkítőport, és hidrogént ki kell keverni, aztán hozzátenni a samponhoz, és mikor hajatmosol, akkor 20 percet rajta hagyni. így kicsit szívni fog a színéből, és pár hét használat után újból szépen befogja majd a vörös szín. szerintetek?

2013. dec. 4. 15:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!